Jag erbjuder unika och detaljerade porträtt av just din hund, häst, katt eller vad du själv önskar. Varför inte låta målningen bli en uppskattad julklapp, födelsedagspresent, etc till någon med ett älskat djur?

 

Målningen görs i gråskala efter ett foto som du bifogar till mig och som sedan förvandlas till en mycket detaljrik tolkning av din bild. Har du flera fina foton får du gärna bifoga flera så kan jag se vilket av dem som lämpar sig bäst för att bli en målning. Fotot bör helst vara taget på nära håll och med bra ljus.

 

Målet med mina porträtt är att motivet ska nå "genom" duken och verkligen beröra dig. 

 

Bakgrunden görs enfärgad i vitt/ljusgrått om inget annat önskemål finns. Medddela önskad bakgrundsfärg i sådana fall, alla färger går att välja till detta, inte bara gråskalefärger. 

 

Målningarna görs i akrylfärg på uppspända canvasdukar i bomull som är monterade på en träram. Varje målning tar minst 30 timmar att färdigställa och görs med stor nogrannhet och precision. Målningen är vid leveransen behandlad med en skyddande yta som gör den mer motståndskraftig mot damm, smuts mm.

 


Priser: 

 

M : 38x46cm (15mm djup) =  från 3000kr

 

L : 46x55cm (15mm djup) = från 3500kr

 

XL : 50x61cm (15mm djup) = från 4500kr

 

XXL : 81x100cm (19mm djup) = från 5500kr

 

 

Klicka på bilderna för att se en större version. 

"Diesel" 38x46cm

"Dafne" 38x46cm

"Josefin och Tankah Twice" 46x55cm