Jag erbjuder unika och detaljerade porträtt av just din hund. Eller varför inte låta målningen bli en uppskattad julklapp, födelsedagspresent, etc till någon med en älskad hund?

 

Målningen görs i gråskala efter ett foto som du bifogar till mig och som sedan förvandlas till en mycket detaljrik tolkning av din hund. Har du flera fina foton får du gärna bifoga flera så kan jag se vilket av dem som lämpar sig bäst för att bli en målning. Fotot bör vara högupplöst och ha ett bra fokus på hunden, inte vara för mörkt, samt helst vara taget på nära håll. Målet med porträtten är att hunden ska nå "genom" duken och verkligen beröra dig. Din hunds uttryck och personliga blick blir mycket tydlig.

 

 Bakgrunden görs enfärgad i vitt om inget annat önskemål finns. Medddela önskad bakgrundsfärg i sådana fall, alla färger går att välja till detta, inte bara gråskalefärger. Till hundar med mycket vitt i sig kan en bakgrund en något mörkare nyans lyfta fram hunden på på ett bättre sätt.

 

Målningarna görs i akrylfärg på uppspända canvasdukar i bomull som är monterade på en träram. Varje målning tar ca 20 timmar att färdigställa och görs med stor nogrannhet. Målningen är vid leveransen behandlad med en skyddande yta som gör den mer motståndskraftig mot damm, smuts mm.

 

För tillfällen görs porträtten i gråskala, men jag experimenterar även med andra färger. Så snart jag har fler färdiga målningar i andra färgskalor kommer jag att lägga upp exempel på dessa.

 

Priser:

 

M : 38x46cm (15mm djup) = 1800kr

 

L : 46x55cm (15mm djup) = 2000kr

 

XL : 50x61cm (15mm djup) = 2500kr

 

XXL : 81x100cm (19mm djup) = 3500kr

 

Klicka på bilderna för att se en större version. 

"Whippet" (grå bakgrund )38x46cm

"Border Collie" 38x46cm

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

                                  Bilderna nedan är i något enklare gråskala än de nyare ovan. De nyare blir ännu mer detaljerade och är den typ av färgteknik jag använder mig av framöver. 

"Dafne" 38x46cm 

"Amstaff-blandras" 38x46cm

"Schäfer" 38x46cm

"Cavalier" 38x46cm