Jag erbjuder unika och personliga porträtt av just din hund, häst, katt, ditt barn eller vad du själv önskar. Varför inte låta tavlan bli en uppskattad julklapp eller födelsedagspresent?

 

Porträttet görs i blyerts efter foto som du bifogar till mig och som sedan förvandlas till en mycket detaljrik tolkning av din bild. Har du flera foton får du gärna bifoga flera så kan jag se om de är lämpliga att använda. Fotot bör helst vara taget på nära håll, ha fint fokus, hög upplösning och ha bra ljus. Ju bättre foto, ju bättre porträtt.

 

Målet med mina porträtt är att motivet ska nå genom pappret, fånga själen i det som avbildas och verkligen beröra dig. 

 

Porträttet målas på högkvalitativt papper i A3-format( 29,7cmx42cm) som är ph-neutralt, trä- och syrafritt och 120 gsm. Porträttet är vid leveransen behandlad med en skyddande yta som fixerar blyertsfärgen, men papprets ovansida bör inte beröras med fingrarna. Varje målning tar minst 20 timmar att färdigställa och görs med stor nogrannhet och precision.


Porträtten kan göras med samma bakgrund som på fotot eller vit. En eller flera objekt i samma tavla. Kan även göras med djurets eller barnets namn, födelsedatum eller annan valfri text i valfritt typsnitt och storlek under porträttet.

Skräddarsytt precis som du vill ha det.

 

Bilden levereras med eller utan ram. Jag har ramar i silver eller svart i A3 storlek 30x40cm.   Pris 1500kr


Klicka på bilderna nedan för att se dem i större storlek.Josefin och Tankah Twice