Jag erbjuder unika och personliga porträtt av just din hund, häst, katt, ditt barn eller vad du själv önskar. Varför inte låta tavlan bli en uppskattad julklapp eller födelsedagspresent?

 

Porträttet görs i blyerts efter foto som du bifogar till mig och som sedan förvandlas till en mycket detaljrik tolkning av din bild. Har du flera foton får du gärna bifoga flera så kan jag se om de är lämpliga att använda. Fotot bör helst vara taget på nära håll, ha fint fokus, hög upplösning och med bra ljus. Ju bättre foto, ju bättre porträtt.

 

Målet med mina porträtt är att motivet ska nå genom pappret, fånga själen i det som avbildas och verkligen beröra dig. 

 

Porträttet målas på högkvalitativt papper i A3-format( 29,7cmx42cm) som är ph-neutralt, trä- och syrafritt och 120 gsm. Porträttet är vid leveransen behandlad med en skyddande yta som fixerar blyertsfärgen, men papprets ovansida bör inte beröras med fingrarna.

Varje målning tar minst 20 timmar att färdigställa och görs med stor nogrannhet och precision.


Porträtten kan göras med samma bakgrund som på fotot, "grådimmad", eller vit. En eller flera objekt i samma tavla. Kan även göras med djurets eller barnets namn, födelsedatum eller annan valfri text i valfritt typsnitt och storlek under porträttet.

Skräddarsytt precis som du vill ha det.

 

Bilden levereras med eller utan ram. Jag har ramar i silver i A3 storlek 30x40cm.   Pris: Från 1500krVår egen vackra whippet Dafne.

Vår egen bordercollie-korsning Zelda som valp, ca 4 mån gammal.

Dafne igen.

Golden retrievern Siri.

Vår egen bordercollie-korsning Zelda som vuxen.

Beställd tavla på franska buldoggen Viggo

Julklappstavla på Dafne

Beställd tavla på en väns barnbarn

Josefin och Tankah Twice