Köpvillkor

 

DafneDesign drivs vid sidan av annat arbete, och sköts främst på kvällar och helger. Jag har därför inte alltid möjlighet att svara på mail och beställningar varje dag.


Leveranstid är ca 3 veckor för halsband efter det att din betalning finns registrerad på mitt konto.


Frakt tillkommer enligt PostNords fraktkostnad för spårbart paket. Fraktkostnaden redovisas innan du genomför ditt köp. Halsbanden kan avhämtas kostnadsfritt i Helsingborg.


Betalning sker i förskott till mitt bankkonto genom en Banköverföring eller via Swish


Avbeställning

Avbeställning av vara som beställts eller tillverkats speciellt för dig, är inte möjlig efter det att jag påbörjat tillverkningen av varan.


Ångerrätt

Ångerrätten gäller inte för någon av mina egentillverkade produkter då de tillverkats specifikt efter dina mått och önskemål. Skulle ett ursprungligt fel eller skada finnas på varan får du givetvis ångra ditt köp (gäller ej slitage eller oaktsam behandling). Givetvis gör jag allt för att du som kund ska bli nöjd med ditt köp.


Information och bilder

Jag reserverar mig mot eventuella tryckfel samt mot fel i information och specifikationer vad gäller varor som förekommer i mitt sortiment. Om det förekommer bilder på hemsidan ska dessa inte ses som exakta avbildningar av en viss vara.


Force Majeure

Båda parter ska vara befriade från fullgörande av avtalet om fullgörandet förhindras eller väsentligen försvåras av omständighet som part inte rimligen kunnat råda över eller förutse. Följande och liknande omständigheter skall anses utgöra befrielsegrunder där de hindrar eller försvårar avtalets fullgörelse: eldsvåda, krig, mobilisering, rekvisition, beslag, valutarestriktioner, allmän varuknapphet, knapphet på transportmedel, strejk, lockout, inskränkningar i form av drivkraft samt fel i eller försening av leveranser från underleverantörer som har sin grund i sådan omständighet som avses i denna punkt eller andra omständigheter som part ej kan råda över, som antingen hindrar eller försvårar parts fullgörande i sådan grad, att det ej kan ske annat än till onormalt hög kostnad.